En 1400/08/05

به گزارش روابط عمومی ،اختتامیه پنجمین جشنواره تئاتر خیابانی شهروند با حضور جمع کثیری از مسئولین محترم استان

و شهرستان منجمله استاندارگیلان جناب آقای دکتر نجفی ، مدیر کل ارشاد استان گیلان جناب آقای دکتر فاضلی ، امام جمعه شهرستان لاهیجان حجت الاسلام عبد الله زاده ، نماینده مردم لاهیجان ، سیاهکل و رودبنه در مجلس شورای اسلامی مهندس ندیمی ، فرماندارلاهیجان آقای علیزاده ، شهردار شهرستان لاهیجان مهندس کحالی ،اعضای شورای شهر و سایر مسئولین در روز پنجشنبه مورخ 6/6/93 در سالن بزرگ حزین لاهیجی واحد لاهیجان برگزار گردید . در این مراسم ، نمایشنامه خیابانی "سفر" به نویسندگی و کارگردانی علی بیداوسی و ارائه شده از سوی انجمن های علمی، ادبی و هنری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، توانست با افتخار جوایز بهترین بازیگر مرد و بهترین بازیگر زن این جشنواره را به خود اختصاص دهد.

روابط عمومی واحد این موفقیت را به مسئولین واحد، کارگردان نمایشنامه، آقای احمد نیک قلب و خانم افسانه فرضی پور تبریک عرض می نماید .

روابط عمومی دانشگاه