En 1400/07/29

به گزارش روابط عمومی ، رییس محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان همراه با برخی از مسئولین واحد در مراسم یادبود شهدای گرانقدر 8 شهریور و همچنین بزرگداشت هفته دولت که در روز شنبه مورخ 93/8/6 در مسجد جامع شهرستان لاهیجان منعقد گردیده بود حضور یافتند .

شهیدان رجایی و باهنر مردانی آسمانی، سیاستمدارانی الهی و حاکمانی خود ساخته و مردمی بودند که هفته دولت به نام و یاد آنها مزین شده است .

هفته دولت بر دولتمردان و خدمتگزاران خدومی که؛ گام های خود را استوار در مسیر تعالی فرهنگ اسلام ناب محمدی (ص) و ارزش های بی بدیل انقلاب ، بازوانشان را در جهت باز شدن گره های مشکلات مردم ، قلب هایشان را دلسوزانه متوجه مسایل و مصایب مردمان شریف این مرز وبوم ، افکارشان را مشغول به دغدغه و درخواست های ملت بزرگ ایران و گوش هایشان را برای استماع ندای ولایت و درد دلهای مردم و تمام هم و غم و نیرو و استعداد خود را در جهت تحقق دولت کریمه اسلامی مبذول می دارند مبارک و فرخنده باد.

روابط عمومی دانشگاه