En 1399/01/14

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان گفت: «خون پاک شهدا و زحمات ایثارگران و جانبازان منجر به اقتدار و امنیت کشور شده است و اگر این تلاش‌ها نبود، هم‌اکنون کشور تحت سلطه بیگانگان بود.»
 به مناسبت فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر جمعی از استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با حضور در منزل جانباز آزاده حسین پرویزرام با وی و خانواده‌شان دیدار کردند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی قدردان رشادت‌های ایثارگران است، اظهار کرد: «در راستای اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در جمع خانواده شهدا و ایثارگران سعی کردیم ارادت و قدردانی خود را به این قشر ایثارگر نشان دهیم.»

ایثارگران به وظیفه خود در قبال پیشرفت و امنیت کشور عمل کرده‌اند

محسن فلاح‌راد با بیان اینکه ایثارگران و خانواده‌هایشان تلاش‌های زیادی برای کشور کشیده‌اند، ادامه داد: «ایثارگران و شهدا به وظیفه خود در قبال پیشرفت و امنیت کشور عمل کرده‌اند و وظیفه ملت ایران به ویژه دانشگاهیان این است که ادای دین کرده و پیگیر آرمان‌ها، اهداف شهدا و ایثارگران باشند.»

وی، زنده بودن فرهنگ ایثار و شهادت را موجب ایجاد امنیت و اقتدار برای کشور دانست و توضیح داد: «خون پاک شهدا و زحمات ایثارگران و جانبازان منجر به اقتدار و امنیت کشور شده است و اگر این تلاش‌ها نبود، هم‌اکنون کشور تحت سلطه بیگانگان بود.»

حسین پرویزرام جانباز و آزاده ۵۰ درصد به مدت ۱۰ سال در اسارت دشمن بعثی بود. وی سه سال در زندان موصل و هفت سال را در زندان رمادی بود که در سال ۶۹ به میهن اسلامی بازگشت.