En 1399/01/19

نخستین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی با حضور علاقه‌مندان به علوم و فنون شیلات در مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در نخستین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی که در مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان این واحد دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی مرز عمومی ندارد و تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر استان به‌صورت یک پیکر هستند.»

به گفته سیروس بیدریغ، مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی که در منطقه چمخاله و شهر لنگرود قرار دارد با حمایت‌های مردم و مجموعه شهری و دانشگاهیان موفقیت‌های فراوانی را کسب کرده است.

وی افزود: «به‌زودی ماهیان خاویاری این مرکز ۱۰ ساله و استحصال خاویار از آن‌ها انجام می‌شود و این افتخار بزرگی برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان یادآور شد: «برگزاری این‌گونه جشنواره‌ها گام مؤثری در ارتباط صنایع با دانشگاه‌ها و رفع معضلات آنها و معرفی توانمندی دانشگاه‌هاست.»