En 1399/01/16

نخستین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی با حضور علاقمندان به علوم و فنون شیلات در مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در نخستین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی که در مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان این واحد دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی مرز عمومی ندارد و تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر استان به‌صورت یک پیکر هستند.»

به گفته سیروس بیدریغ، مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی که در منطقه چمخاله و شهر لنگرود قرار دارد با حمایت‌های مردم و مجموعه شهری و دانشگاهیان موفقیت‌های فراوانی را کسب کرده است.

وی افزود: «به‌زودی ماهیان خاویاری این مرکز ۱۰ ساله و استحصال خاویار از آن‌ها انجام می‌شود و این افتخار بزرگی برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان یادآور شد: «برگزاری این‌گونه جشنواره‌ها گام مؤثری در ارتباط صنایع با دانشگاه‌ها و رفع معضلات آنها و معرفی توانمندی دانشگاه‌هاست.»

انتهای پیام/