En 1399/01/10

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان گفت: «از میان ۸ هزار دانشجوی واحد لاهیجان ۳۰۰ نفر در خوابگاه استقرار یافته‌اند.»
 صبح امروز هیئت‌رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان با حضور در خوابگاه الزهرا این واحد دانشگاهی با دانشجویان مستقر گفتگو و در جریان مشکلات آنان قرار گرفتند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان در این دیدار با بیان اینکه خوابگاه یک اجتماع کوچک است، اظهار کرد: «خوابگاه دانشجویی اجتماع کوچکی از اقوام مختلف با فرهنگ‌ها و رسوم گوناگون است و در این محیط می‌توان با تمرین و کمترین هزینه برای آمادگی در جامعه کسب تجربه و مهارت کرد.»

سیروس بیدریغ، یکی از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان درباره خوابگاه را فراهم‌کردن محیط مناسب برای زندگی و درس خواندن اعلام و اضافه کرد: «با وجود برخی مشکلات رسیدگی به مشکلات دانشجویان مستقر در خوابگاه از اولویت‌های اصلی واحد لاهیجان است و تمام تلاش همکاران در حوزه‌های گوناگون دانشگاه آن است که محیط و بستر مناسبی برای شما که میهمان این شهر هستید، فراهم شود.»

وی با بیان اینکه انتظار دانشگاه از دانشجویان مستقر در خوابگاه بالاست، بیان کرد: «از میان ۸ هزار دانشجوی واحد لاهیجان ۳۰۰ نفر در خوابگاه استقرار یافته‌اند و با وجود تمام مشکلات با تمام قوا در خدمتتان هستیم؛ بنابراین توقع از شما بیش از سایر دانشجویان است و انتظار داریم که به قوانین دانشگاه و اجتماع بیشتر از دیگران پایبند باشید.»

لزوم حفظ شئون فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان، صیانت، حفظ و حراست از دانشجویان به ویژه دانشجویان مستقر در خوابگاه را از دیگر وظایف دانشگاه دانست و ادامه داد: «هدف اصلی فراهم کردن بستر برای صیانت، حفظ، حراست و جلوگیری از درگیرشدن دانشجویان با جریانات مخرب است.»

بیدریغ، رعایت قوانین آراستگی و حفظ شئون فرهنگی را از مهم‌ترین مسائل برشمرد و افزود: «شما دانشجویان مستقر در خوابگاه الگوی سایر دانشجویان و جامعه هستید و انتظار بیشتری از شما برای رعایت قوانین الهی، دینی و اجتماعی وجود دارد.»

وی با بیان اینکه درهای تمام مدیران دانشگاهی برای شنیدن و رفع مشکلات دانشجویان باز است، ادامه داد: «حضور هیئت‌رئیسه و مدیران دانشگاهی در این جمع نشان‌دهنده اهمیت دانشجویان مسقر در خوابگاه و رسیدگی به مشکلاتشان است.»