En 1398/05/29

۱- شرکت همه عکاسان حرفه ای و آماتور آزاد است.

۲- این مسابقه به هیچ یک از انواع عکاسی محدود نمی شود و همه آثار از مستند گرفته تا عکس های دست کاری شده مجاز به شرکت در مسابقه هستند. لازم به ذکر است تنها عکس هایی با موضوع یاد شده (ماه رمضان و موضوعات مرتبط با آن نظیر رویت هلال ماه، سفره افطار، راز ونیاز در رمضان، کودک و رمضان ومراسم عید فطر و…) مجاز به شرکت در مسابقه می باشند.

۳- هر عکاس حداکثر می تواند ۳ تک عکس برای شرکت در مسابقه ارسال نماید.

۴- ارسال کننده عکس صاحب اثر شناخته خواهد شد در صورتی که خلاف آن ثابت شود عواقبی متوجه برگزارکننده نخواهد بود و در صورت رویت ارسال عکس های گرفته شده توسط فردی به غیر از ارسال کننده آن، عکس ها در مسابقه شرکت داده نخواهند شد.

۵- ارسال اثر به منزله ی قبول مقررات مسابقه  می باشد.

۶- آثار پذیرفته شده ممکن است در سایت و کانال های اطلاع رسانی دانشگاه یا انجمن علمی کامپیوتر به نمایش درآیند.

۷- ارسال کننده عکس باید از دانشجویان،اساتید یا کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان باشد.

۸- ارسال کنندگان باید همراه عکس،نام و نام خانوادگی،شماره دانشجویی،رشته  و مقطع تحصیلی،عنوان شغلی (در صورت شرکت اساتید و کارکنان عنوان شغلی شرکت کننده) و شماره تلفن همراه خود را ارسال کنند.

۹- از میان آثار پذیرفته شده به ۳ عکس از عکاس های متفاوت لوح تقدیر و جایزه اهدا می گردد.