En 1398/03/29

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان گفت: پرستاران باید مهارت ارتباطی خوب و درک بالا داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، سیروس بی‌دریغ ظهر امروز در جمع دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با بیان وظیفه سنگین پرستان و دانشجویان رشته پرستاری، تصریح کرد: پرستاران باید مهارت ارتباطی خوب و درک بالا داشته باشند؛ زیرا به‌دلیل داشتن فشار بالای کاری باید آرامش خود را حفظ و دلسوز و مهربان باشند.

وی خطاب دانشجویان علوم پزشکی اضافه کرد: امروزه نقش و وظیفه شما دانشجویان و پرستاران در سلامت جامعه نقش کلیدی و اثرگذاری است و باید با توجه به آموزه‌های علمی خود و با توکل به حقیقت الهی این نقش و وظیفه را به‌طور کامل به سرانجام برسانید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با بیان تاریخچه رشته پرستاری و علوم آزمایشگاهی اضافه کرد: پرستار شخصی است که در بیمارستان بیشترین برخورد را با بیماران دارد و لازمه رشته پرستاری عشق به خدمت است.

بیدریغ با تجلیل و تشکر از کادر آموزشی علوم پزشکی برای همه دانشجویان آرزوی موفقیت کرد.