En 1398/03/29
سرپرست اداره کل ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی بر استعدادیابی ورزشی در دانشجویان دانشگاه تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل اداره کل ورزش و تربیت بدنی، نخستین جلسه هماهنگی جهت برگزاری لیگ ورزشی فرهیختگان برگزار شد.

دکتر کمال جوانمرد سرپرست اداره کل ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه گفت: هدف از برگزاری این لیگ، ارتقاء سطح نشاط و شادابی، کشف استعدادها و استفاده بهینه از ورزشکاران دانشجو به عنوان سرمایه های اجتماعی به منظور تشکیل تیم های لیگ برتر و شرکت در رویدادهای ورزشی است.

وی ادامه داد: از سال آینده لیگ‌های سراسری ورزشی در رشته‌های مختلف را با نام لیگ «فرهیختگان» برگزار می شود. در آمایش سرزمین و منطقه ‌بندی‌های ورزشی کشور را به 10 منطقه تقسیم کرده ایم و لیگی با حضور تمام اعضای دانشگاه شامل دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی برگزار خواهیم کرد. لیگ «فرهیختگان» پایلوتی برای فدراسیون ملی ورزش دانشگاه‌ها خواهد بود.

دکتر جوانمرد خاطر نشان کرد: تأکید مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی بر روی استعدادیابی ورزشی دانشجویان است و این مسابقات نقطه عطفی در ورزش دانشگاه خواهد بود و می تواند تحول عظیمی را در دانشگاههای کشور ایجاد کند.