En 1397/04/27

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در نخستین روزهای کاری سال جدید به منظور بررسی برنامه های عملیاتی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 97 با هریک از معاونان و مدیران کل مربوط به آن حوزه به طور جداگانه دیدار و گفت وگو کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در دیدار نخست خود که دیروز با حضور دکتر منادی معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران کل این معاونت برگزار شد، در جریان برنامه های عملیاتی معاونت پارلمانی و حقوقی دانشگاه برای سال 97 قرار گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین در دیدار صبح امروز خود با دکتر عبدالرسول پورعباس معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و مدیران کل این حوزه، برنامه های عملیاتی و پیشنهادات این معاونت را مورد بررسی قرار داد.

دکتر فرهاد رهبر در این دیدارها با تأکید بر اینکه تمامی معاونت های دانشگاه آزاد اسلامی باید برنامه های خود را براساس زمان بندی های اعلام شده پیش ببرند، بر اجرای برنامه های دانشگاه مطابق با جدول زمان بندی ارائه شده تاکید کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با اشاره به نامگذاری سال 97 به نام «حمایت از کالای ایرانی» از سوی مقام معظم رهبری، خطاب به معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، خواستار توجه جدی و تلاش این معاونت در جهت حمایت از تولید داخلی شد.

وی اظهار داشت: برنامه های عملیاتی معاونت های دانشگاه آزاد اسلامی باید جامع، کامل و با در نظر گرفتن تمامی استراتژی های این دانشگاه تهیه، تدوین و در زمان بندی ارائه شده، اجرایی شود.

دکتر فرهاد رهبر ادامه داد: اداره کل تشریفات و پیگیری های ویژه از روند اجرای برنامه ها براساس مذاکرات به عمل آمده در جلسات گزارش لازم را تهیه و ارائه خواهد کرد.

جلسات دکتر فرهاد رهبر با معاونان دانشگاه آزاد اسلامی عصر امروز با حضور دکتر رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و مدیران ذیربط ادامه می یابد و در روزهای آتی سایر معاونان به ارائه راهکارها و برنامه های خویش خواهند پرداخت.

لازم به ذکر است در تمامی این جلسات، دکتر محمدصادق ضیائی مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نیز حضور دارند.