En 1398/09/19

ئیس مرکز هماهنگی امور استان‌ها و هیأت امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت:‌ امروز دانشگاه‌ها می‌توانند با حضور بسیج پیشرفت‌های علمی بیشتری به دست آورند. چراکه دانشگاه‌ ها مرکز تحقق و رشد بسیج هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مجتبی علوی فاضل در نشست هم‌اندیشی جهادگران علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی رودهن با تبریک هفته بسیج به همه بسیجیان گفت: امام راحل بسیج را به عنوان یک الگو پایه‌گذاری کرد و همانطور که بسیجیان در زمان جنگ تحمیلی حضور فعال داشتند امروز هم بسیج در جامعه حضور فعال دارد.
علوی فاضل گفت: کلید پیشرفت کشور، استفاده از توان مردم است نه رابطه با قدرت‌ها، اگر کسی به دنبال کلید پیشرفت است، این کلید در دست مردم است، بیاییم به مردم تکیه کنیم. بیاییم به جای دل خوش کردن به قدرت‌های شیطانی به مردم دلخوش باشیم، مردمی که ۳۰ سال به تمام ارزش‌هایشان تهاجم شد.
سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: ۳۷ سال از فرمان نورانی امام خمینی (ره) برای تشکیل بسیج گذشته است و امروز حقیقت بسیج در عالم متجلی است و این نسخه شفابخش نه تنها ملت قهرمان ایران اسلامی را در یک مسیر عزتمند به سوی قله‌های شکوفایی پیش برده بلکه امروز الهام‌بخش آزادگان جهان است و کشورهای مختلفی که در بحران و مشکل فرو می‌روند بلافاصله به سوی این نسخه شفابخش روی می‌آورند؛ بسیج در کشورهای مختلف در حال شکل‌گیری است.
امنیت و اقتدار نظام ناشی از وجود بسیج است
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن نیز با بیان اینکه امنیت و اقتدار نظام ناشی از وجود بسیج است، گفت: «همین حضور بسیجیان در شهرهای کشور باعث ایجاد امنیت در کشور شده و اکنون هیچ لشکری دارای چنین قدرت و توانایی نیست.
احسان دشتیانه اضافه کرد: اوایل انقلاب که کشور با مشکلات زیادی روبه‌رو بود، مردم با لبیک به فرمان حضرت امام (ره) وارد بسیج شدند تا هسته اصلی بسیج شکل بگیرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن هم با تبریک هفته بسیج، پیشاپیش رحلت پیامبر اکرم (ص)، امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع) را تسلیت گفت.
دکتر نقی شجاع با توجه به بیانات مقام معظم رهبری بسیج را به معنای حضور شجاعانه، فداکارانه و مخلصانه انسانهای پیشگام در همه عرصه‌های مورد نیاز نظام اسلامی و کشور عنوان کرد و تعلیم و تربیت و معلمى را سنگر فرهنگى دانست.
وی بسیج را ریشه در نظام حکومت‌داری و مدل مملکت‌داری اسلامی دانست و گفت: در سنت پیامبر گرامی اسلام وامیرالمومنین بسیج را به وضوح می‌بینیم، در تمام احکام اسلامی بسیج تجلی دارد. به طوری که اگر بخواهیم مشکلات اقتصادی جامعه را حل کنیم بر اساس نظام اسلامی همه باید مشارکت کنند.
شجاع افزود: همه دانشجویان می‌توانند در بسیج ثبت نام کنند و عضو این نهاد مقدس شوند.
پایان‌بخش این مراسم تجلیل و قدردانی از استادان بسیجی و دانشجویان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن بود.