En 1398/05/29

اولین کارگاه آموزش اصول خبر نویسی ویژه مدیران ، مسئولان و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان در واحد دانشگاه آزاد اسلامی آستانه اشرفیه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستانه اشرفیه گفت : این کارگاه آموزشی که بر پایه اصول درست خبرنویسی برای همه واحد های دانشگاه آزاد استان گیلان در این شهرستان برپا شده که علاوه بر کارشناسان روابط عمومی و مسئولان ، مسئولان فرهنگی بعضی از واحد های دانشگاهی در این کارگاه آموزشی یک روزه حضور دارند.

مظاهر زمانی افزود: در این کارگاه آموزشی یکی از مجرب ترین افرادی که علاوه بر تحصیلات دانشگاهی و مدرس دانشگاه ،در حوزه خبرنویسی و روزنامه نگاری مهارت دارند برای بالا بردن سطح مهارت خبر و گزارش نویسی استفاده کردیم تا زمینه های تخصصی همکاران ما در واحد های دانشگاهی استان در حوزه خبر ،خبر رسانی و اطلاع رسانی ارتقا و تقویت یابند.

وی از برگزاری چنین کلاس هایی برای دانشجویان علاقه مند در آتیه نزدیک اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی آستانه اشرفیه با دعوت از همه ادارات شهرستان و استان این آمادگی را دارد ده ها کارگاه های تخصصی را در این دانشگاه اجرا کند.

زمانی خاطر نشان کرد: در رویکرد جدید کارگاه های آموزشی را با همه سرفصل های آنان به ادارات شهرستان اعلام کردیم و آماده هستیم از اساتید استان و اگر نیاز باشد از استادان کشور در این کارگاه ها بهره بگیریم .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستانه اشرفیه درباره حوزه گستره ی کلاس های مورد نظر دانشگاه اظهار کرد : تکریم ارباب رجوع ، مدیریت مصرف رسانه در خانواده ، دانش خانواده ، چالش های فرهنگی بین جامعه و خانواده ، دانش افزایی در حوزه معارف فاطمی ، نبوی و علوی ، فلسفه اخلاق و حتی در زمینه های تخصصی مانند گیاه دارویی ، گیاه درمانی و مباحث هویت فرهنگی جوانان و سایر مسائل اجتماعی ،  تربیتی ، روان شناختی که مخصوصا جوانان ما نیازمند هستند و همچنین در حوزه تخصصی کارشناسان اداری مانند مهارت های ویراستاری ، نامه نگاری اداری و … از جمله کلاس هایی هستند که در سال تحصیلی آینده می توانیم داشته باشیم.

photo 2016 07 17 17 57 02

photo 2016 07 17 17 57 08