En 1398/09/01

میپل MAPLE) ) یکی از معتبرترین نرم افزارهای ریاضی می باشد که به واسطه ترکیب جدیدترین ابزارهای قدرتمند در دنیای ریاضی با یک رابط تعاملی بسیار قوی امکان تجزیه و تحلیل داده ها، کشف، تجسم و حل مسائل ریاضی را ممکن می سازد. با استفاده از میپل، می توان بسیاری از مسائل پیچیده در دنیای ریاضی و کاربردهای آن در حوزه های مهندسی مالی، مهندسی صنایع، بهینه سازی، آنالیز عددی، شبیه سازی، مکانیک و ... را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد. میپل  ابزار قدرتمندی را برای آموزش و پژوهش در اختیار علاقه مندان و پژوهشگران قرار می دهد که به واسطه آن و تکنیک های برنامه نویسی  می توان به توضیح و درک مسائل پیچیده پرداخت.

امور توانمندسازی و آموزشهای کاربردی دانشگاه آزاد لاهیجان با همکاری اساتید مجرب دانشکده ریاضی با دریافت مجوز برگزاری دوره از سازمان مرکزی اقدام به برگزاری دوره میپل در دو سطح مقدماتی و پیشرفته در آذرماه نموده است.  برای شرکت کنندگان در دوره گواهی صادر میشود. اعتبار گواهی نامه های صادره بنحوی است که قابل ترجمه و تأیید در وزارت امور خارجه نیز می باشد.

زمان برگزاری دوره و نحوه ثبت نامه در اطلاعیه ی بعدی خدمت علاقمندان اعلام می گردد.

پیگیر اطلاعیه برگزاری دوره ها در کانال تلگرام و سایت دانشگاه باشید.

امور توانمندسازی نیروی انسانی و آموزشهای کاربردی