En 1398/02/02
بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در محکومیت کشتار و کوچ اجباری مسلمانان میانمار
پیامبر رحمت :
هرگاه شخص مسلمانی ندای انسان مسلمان مظلومی را بشنود و به آن ندا لبیک نگوید ، مسلمان نیست
 دیدن تصاویر کشتار ، سرکوب و وادار کردن به کوچ اجباری  هزاران مسلمان مظلوم روهینگیایی که با حمایت دولت میانمار و به دست ارتش و افراط گرایان بودایی صورت می پذیرد ، قلب هر انسان آزاده ای در هر جای جهان  ، از جمله مردم فهیم و مسلمان ایران زمین را به درد آورده است . چنین جنایتی هولناک که در پیش دیدگان مدعیان دروغین  حقوق  بشر و سازمان های بین المللی. صورت می پذیرد بر این مصیبت جانگاه می افزاید.
استادان ، کارکنان و دانشجویان محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان همانند گذشته ، همگام با همه ی آزادیخواهان جهان ، این حادثه دلخراش را
محکوم می کنند و از سازمان های مسئول بین المللی و سفیران صلح انتظار دارند که به وظایف انسانی خویش در این مسایل عمل نمایند.
در حال حاضر با توجه به گفتار رسول مکرم اسلام مبنی بر حمایت از مظلوم ، از ملل مسلمان مخصوصا مردم شریف ایران انتظار داریم که  وظایف خود را در قبال حمایت و کمک به مردم مظلوم مسلمان میانمار ادا کنند زیرا هرگونه غفلت و عدم توجه به این امر می تواند خسارات جبران ناپذیری به همراه داشته باشد .
به امید روزی که فریاد رس حقیقی مظلومان جهان با ظهور خود جهان را پر از عدل و داد کند .