En 1398/08/21
باسمه تعالی
اقدامات کور و بزدلانه چند مزدور تروریست را در به شهادت رساندن تعدادی از مردم بی گناه و روزه دارمان در جوار <<مرقد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران>> و «خانه ملت»  محکوم  و  همچنین به خانواده های گرانقدری که در ایام ضیافت الهی، عزیزان خود را در این حوادث تروریستی از دست داده اند تسلیت می گوییم .برای آن شهیدان مظلوم علو درجات، برای بازماندگان صبر و اجر و برای مجروحان و مصدومان شفای عاجل مسالت می نماییم.
امروز پس از گذشت چند روز از سالروز 14 خرداد و تجمع باشکوه مردم در جوار بارگاه ملکوتی معمار انقلاب و تجدید بیعت با آرمانهای بلند امام (ره) ،شاهد حملات مذبوحانه عناصر خودفروخته وهابی - صهیونیستی بودیم که قلب یکایک هموطنان مان را به درد آورد.
مردم ایران اسلامی همچون دهه های گذشته در فراز و نشیب های انقلاب با رهبری داهیانه ولی امر مسلمین جهان و ارشادات حکیمانه ی ایشان بار دیگر ثابت خواهند کرد که همه دسیسه ها  و توطئه بدخواهان را با وحدت و انسجام بیشتر و با ساختار قدرتمند  خویش ، در هم خواهند شکست و   براساس فرمایش گوهربار رهبر فرزانه انقلاب حضرت ایت الله خامنه ای ، که  حملات بزدلانه فوق را ترقه‌بازیی بیش ندانستند ، اعتقاد دارند چنین حوادثی بر اراده ملت ایران ذره ای  تاثیر نخواهد گذاشت .
در این راستا  دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان  نیز ضمن محکوم کردن  چنین رفتارهای بزدلانه ، اعلام می دارد که تا آخرین نفس، پای آرمان های انقلاب خواهد ماند.
من الله التوفیق
 روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان