En 1398/04/27

وجودغذاهای فراسودمند یا عملگرا در هرم غذایی ، پنجره جدیدی در دنیای تغذیه میباشد که علاوه بر خواص تغذیه ای پایه، دارای خواص سلامت بخش نیز هستند.

در گذشته متخصصان علوم غذایی به صورت سنتی برای برقراری سلامت ، روی برقراری تعادل در رژیم غذایی تمرکز داشتند که تنها  راه های تامین آن، دریافت میزان کافی از مواد مغذی و اجتناب از دریافت مواد برهم زننده تعادل در رژیم غذایی مثل مصرف زیاد چربی، کلسترول و نمک بود اما مسئله ای که در حال حاضر بیشتر به آن پرداخته می شود، دریافت بهینه مواد مغذی، افزایش میانگین عمر و از همه  مهمتر شناسایی اجزای با کیفیت درترکیب غذایی است؛ اجزایی که وقتی به رژیم غذایی اضافه شوند بتوانند موجب کاهش بیماری ها و بالا بردن سطح سلامت شوند. استفاده از غذاهای عملگرا یکی از این راه هاست. . با توجه به مسائل مطرح شده و به دلیل تقاضای روزافزون بازار برای غذاهای عملگرا ،گستره بسیار وسیعی از این محصولات در بازار وجود دارد که شامل نوشیدنی های شیرین نظیر نوشابه های ورزشی و انرژی زا، غلات و غذای کودکان، غذاهای پخته شده، محصولات قنادی، محصولات لبنی به خصوص ماست و انواع محصولات لبنی تخمیری، ترکیبات پرچرب مالش پذیر، محصولات گوشتی و غذای حیوانات می شود. هدف از استفاده این فراورده ها متأثر کردن فعالیت میکروبی دستگاه گوارش و به عبارت دیگر بهبود وضعیت سلامتی ، رشد و عملکرد انسان می باشد.

شایان ذکر است سخنران مراسم، خانم دکتر آذین نصرالله زاده عضو هیات علمی واحد می بوده و کارگاه فوق در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی برگزار گردید

.

photo_2016-12-12_23-44-28.jpg

photo_2016-12-12_23-44-31.jpg