En 1398/09/16

مسابقه عکس "یک روز برفی در گیلان" برگزار می شود
به همت روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان به منظور انعکاس زیبایی های فصل زمستان همزمان با بارش اولین برف زمستانی در شهرستان، اولین مسابقه عکاسی با عنوان "یک روز برفی در گیلان" در این واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.

علاقمندان می‌توانند با به تصویر کشاندن این زیباییها از دریچه دوربین خود در این مسابقه شرکت کنند.

مهلت ارسال آثار تا تاریخ پنجشنبه 15 بهمن ماه 1394 می باشد.

هنرمندان گرامی می توانند حداکثر 5 اثر خود را که با دوربین دیجیتال یا تلفن همراه ثبت کرده اند تا تاریخ یاد شده به رایانامه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید و یا در تلگرام به شماره 09115063273 ارسال کنند.

تمامی دانشجویان گیلان می توانند در این مسابقه شرکت کنند.

فرمت عکس ها آزاد است اما بهتر است در فرمت معمولی (JPEG) باشد. همچنین به دلیل این که عکس های برتر چاپ شده و به نمایش در می آیند حتی الامکان عکس ها با کیفیت بالا باشند.

عکس های برتر به انتخاب هیئت داوران چاپ شده و در نمایشگاهی در محل دائمی نمایشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان به نمایش عمومی در می آیند و از برگزیدگان در مراسمی تقدیر خواهد شد.