En 1398/04/05

***به نام اولین و قدرتمند ترین راهنمای جهان خداوند جان و خرد***

دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار می کند :

عنوان دوره آموزشی: کارآفرینی و تجارت الکترونیک.

تعداد جلسات:4 جلسه 2 ساعته

جلسه اول: ما در چه عصری زیست میکنیم؟

جلسه دوم: موفقیت ، تمرکز،هدف و برنامه ریزی

جلسه سوم: نقش آموزش,زمان و تمرکز در این تجارت

جلسه چهارم:بهترین عملکرد چیست و چگونه؟(همراه با پرسش وپاسخ)

با سلام و عرض ادب و احترام معروض میدارد با توجه به بخشنامه های برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در راستای طرح حمایت دولت ازکشف و آموزش استعدادهای بالقوه، آموزش تجارت الکترونیک , ترویج عمومی فرهنگ خرید و فروش اینترنتی سالم و قانونمند, پیوستن و همسو شدن با دنیای تجارت نوین و نهادینه کردن این آموزشها درمیان بزرگترین پتانسیل آینده ساز این مرز و بوم(دانشجویان)تصمیم به برگزاری این دوره آموزشی را دارد.

مزایای این دوره آموزشی در ابعاد مختلف علمی،فرهنگی و اقتصادی به شرح ذیل اعلام میگردد:

1-این دوره آموزشی به شکلی حرفه ای در کشف استعدادهای نوین و آینده نگر و همچنین آموزش و پرورش این استعدادها برای ساخت شبکه ای از توانایی های کشف نشده میپردازد و بر این باور است که از صد در صد پتانسیل موجود برای تحولی نوین درعصر الکترونیک استفاده کند.

2-این دوره آموزشی حس پیشرفت در دیگران را به وجود آورده و زمینه ترقی و رشد دانشجویان را ایجاد میکند.

3-نهادینه کردن کار تیمی و گروهی برای ایجاد همبستگی در دانشجویان و همسو کردن آنها در یک راستا با توجه به شایستگی افراد.

4-رشدی عالی (با آموزشهای گام به گام)برای استعدادهای بالقوه در دانشجویان.

5- هردانشجو با توجه به ساختار این دوره آموزشی در مراحل مبتدی و چه در مراحل حرفه ای به صورت کاملا شمرده شده بر اساس لیاقتهای شخصی و گروهی به سطوح بالاترراه پیدامیکند.

6- آموزشهای تمرکز فکری در راستای نگرشهای مثبت.

7-آموزش ایجاد هدف(کوتاه مدت،میان مدت،بلند مدت)

8-جلسات موفقیت در مراحل مبتدی و حرفه ای.

9-ایجاد هدفمند آموزش گام به گام با فرهنگ بازاریابی نوین و تجارت الکترونیک.

10-پر کردن بهینه و صحیح اوقات فراغت برای کسب اطلاعات و مهارتهای لازم و ایجاد درآمد مضاعف برای دانشجویان.

11- این دوره آموزشی رشد فرهنگ خرید اینترنتی و تجارت الکترونیک را به صورتی مضاعف و چشمگیر افزایش خواهد داد.

12-ایجاد ساز وکاری مناسب برای سازماندهی استعدادهای توانمند در بخش راهبری.

13-بالا رفتن راندمان کاری و برقراری جلسه برنامه ریزی و تعیین هدف.

14-سیاستهای آموزشی,اقتصادی و فرهنگی این طرح در راستای حمایت دولت میباشد.

15-معرفی و آموزش قدم به قدم کتابهای مربوط به موفقیت ، تمرکز،هدف و برنامه ریزی .

16-توزیع بسته های علمی،فرهنگی و اقتصادی برای رشد دانشجویان.

17-چگونگی کسب اطلاعات از اعتبار یک شرکت بازاریابی شبکه ای و اشتغال در آن.

18-آشنایی با قوانین تجارت الکترونیک.

19-چگونگی پیشگیری از اشتباهات احتمالی در تجارت الکترونیک.

20-گذراندن یک دوره آموزشی کوتاه مدت با مدرک معتبراز دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان.