En 1398/04/05

قابل توجه دانشجویان گرامی

لطفا قبل از شروع ثبت نام  از طريق گزينه "امور مالي / وضعيت مالي" در بخش "اطلاعات تحصیلی دانشجویان" از آخرين وضعيت مالي خود اطلاع حاصل نموده و بدهی قبلی خود را تسویه نماييد.

حداقل يكروز قبل از شروع انتخاب واحد (مطابق جدول زمانبندي) "شهريه ثابت + دو ميليون ريال از شهريه متغيير" را بصورت الكترونيكي پرداخت نماييد. (آموزش معلمان طبق آیین نامه).

از روز دوشنبه، 25 خرداد و با شروع ثبت نام اينترنتي مراجعه به سايت جهت "واريز شهريه ، مشاهده نمره‌ها و يا ثبت نام تاخيري " عصرها، پس از ساعت 15 امكانپذير خواهد بود.

دانشجویانی که پس از ثبت نام و انتخاب واحدهای درسی ، تصمیم به حذف بعضی یا کل دروس انتخابی خود بگیرند با رعایت مقررات پیش بینی شده ، شهریه ثابت و شهریه متغییر پرداختی کلیه دروس انتخابی حذفی مسترد نمی گردد.

دانشجویانی که موفق به ثبت نام در زمانبندی تعیین شده، نمی‌شوند می‌توانند علاوه بر عصرها در روزهای پنج شنبه و جمعه 28و 29 خرداد ثبت نام نمایند.

یرای مشاهده اطلاعات بیشتر روی لینک، کلیک نمایید.

زمانبندي انتخاب واحدتابستان 94  (pdf) - (word)