En 1398/02/01

دکتر کاردار اعلام کرد:

زمان ثبت‌نام نقل و انتقال در دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب زمان ثبت‌نام نقل و انتقال در دانشگاه آزاد اسلامی

معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، زمان ثبت نام دانشجویان متقاضی نقل و انتقال را خردادماه اعلام کرد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سعید کاردار اظهار داشت: زمان ثبت نام دانشجویان متقاضی نقل و انتقال از خردادماه آغاز می شود و هزینه ثبت نام، همان هزینه سال گذشته است که دانشجویان در ثبت نام هر ترم باید مبلغ اعلام شده را پرداخت کنند.

وی درمورد تغییرات ایجاد شده در آیین نامه انضباطی دانشجویان و اضافه شدن تخلفات علمی و پژوهشی با تاکید بر کپی برداری از آثار علمی دیگران در پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری گفت: درصورت تشخیص کپی برداری، پایان نامه حتماً باطل می شود اما جزئیات بیشتر دراین زمینه بعد از تصویب آیین نامه اعلام می شود.

آغاز استعلام اینترنتی مدارک دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی از مهرماه

معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین درمورد استعلام اینترنتی مدارک دانش آموختگان گفت: استعلام درون سازمانی اینترنتی مدارک دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی فعال شده است، البته فعلاً تنها چند اداره داخل دانشگاه از آن استفاده می کنند اما بهره برداری عمومی از این سامانه از مهرماه آغاز می شود.

کاردار درپایان درخصوص وام‌های دانشجویی در سال جدید گفت: شرایط تمامی وام های دانشگاه آزاد اسلامی به حالت قبل است و فعلاً تصمیم جدیدی گرفته نشده است.